Politika varstva zasebnosti in piškotkov

Namen te politike varstva zasebnosti in piškotkov je v tem, da uporabnika spletne strani www.pulec.com seznani z nameni in podlago za obdelovanje njegovih osebnih podatkov s strani Posestva Pulec (Mitja Pulec), z njegovimi pravicami v zvezi s tem, ter z vrsto piškotkov, ki jo spletna stran uporablja.

Ta politika varstva zasebnosti in piškotkov velja za vsakogar, ki skladno s splošnimi pogoji uporabe spletne strani www.pulec.com šteje za uporabnika oziroma kupca, ter za celotno spletno mesto, vključno s podstranmi.

Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da se strinja s to politiko varstva zasebnosti in piškotkov.

Upravljalec podatkov

Mitja Pulec - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI

Identifikacijska številka za DDV: SI23776641

E poštni naslov: info@pulec.com

Uporabnik spletne strani dovoljuje, da sme Mitja Pulec, Plešivo 38A, 5212 Dobrovo v Brdih kot upravljalec zbirke osebnih podatkov posredovane osebne podatke uporabiti, zbirati in obdelovati v skladu s predpisi ter z namenom, ki je določen v nadaljevanju.

Spletno mesto lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov in brez registracije.

Navedba osebnih podatkov je potrebna le v primeru nakupa preko spletne trgovine.

Vrste vaših osebnih podatkov, ki jih obdelujemo

Upravljalec obdeluje osebne podatke uporabnika, ki jih je le-ta vnesel v naročilo - ime, priimek, e-naslov, naslov (ulica, mesto, poštna številka, država), naslov za dostavo (če je drugačen od naslova za račun), telefon, podatek o izbranih izdelkih, številka kreditne kartice in datum konca njene veljavnosti le-te (pri plačilu s kartico) itd. - ali kako drugače posredoval upravljalcu.

Namen uporabe osebnih podatkov

Zbrani osebni podatki se prvenstveno uporabljajo za izpolnitev pogodbe (izpolnitev naročila), vključno z obdelavo plačila za izdelke, ki jih uporabnik kupi.

Poleg tega imamo zakoniti interes za izvajanje potrebnih preverjanj za odkrivanje in preprečevanje morebitnih goljufij ob nakupu.

Poleg tega se uporabljajo še za namen trženja (obveščanje o novostih v ponudbi in poslovanju, o akcijah, pošiljanje reklamnega gradiva in vabil na dogodke ipd.), za kar potrebujemo vaše soglasje.

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja.

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so se zbirali oziroma obdelovali.

Celotna analiza in upravljanje s podatki se uporablja zgolj za interno evidenco Mitje Pulca in se ne posreduje tretjim osebam, razen osebam, ki za Mitjo Pulca opravljajo posamezne naloge obdelave, kot je npr. priprava in pošiljanje e-novic ali dostavo, ter ki Mitji Pulcu nudijo podporo pri storitvah, ki jih ponuja, tj. finančnim ustanovam, ponudnikom tehnoloških rešitev, partnerjem za dostavo izdelkov, partnerjem in ponudnikom storitev oglaševanja in trženja.

Pravice uporabnikov

Če so izpolnjeni zakonski pogoji, ima uporabnik pravico do dostopa, popravka, omejitve ali preklica ter izbrisa njegovih osebnih podatkov.

Če ste podali soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov v kakršenkoli namen, imate tudi pravico, da takšno soglasje kadarkoli umaknete.

OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV

To obvestilo je podano v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki ureja pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje podatkov ali dostop do podatkov, shranjenih na vašem računalniku ali mobilni napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih večina spletnih strani shrani na vaš računalnik, telefon ali tablico zato, da so izkušnje uporabnikov bolj učinkovite. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnikovega brskalnika, zato lahko uporabnik po želji omeji ali onemogoči shranjevanje piškotkov.

Z uporabo spletnega mesta www.pulec.com se strinjate, da spletno mesto nastavi piškotke na vaši napravi.

Vi odločate, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve piškotkov lahko vedno spreminjate v vašem brskalniku.

Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi brez vašega predhodnega dovoljenja shranjujemo v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vašo privolitev. Piškotki niso škodljivi in so časovno omejeni.

ZAKAJ SO PIŠKOTKI POMEMBNI?

Piškotki so pomembni za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s čimer je brskanje lažje in hitrejše.

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJAMO?

Ta spletna stran uporablja različne vrste piškotkov.

Skupina 1: Zahtevani piškotki. So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Spletno stran naredijo uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Nastavijo se, ko opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.

Skupina 2: Piškotki za spremljanje statistke. Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Skupina 3: Piškotki za trženje. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Tabela piškotkov, ki jih uporabljamo, skupaj s podatki o namenu, trajanju in upravljanju le-teh:

Zahtevani piškotki

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

PHPSESSID

Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja

wordpress_HASH

Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja

wordpress_logged_in_HASH

Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja

wordpress_test_cookie

Piškotek služi preveranju, ali brskalnik lahko sprejme piškotke ali ne.

Seja

Piškotki za spremljanje statistike

_ga

Google Analytics

2 leti

Opravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.

_gat

Google Analytics

seja

Aplikacija Google Analytics uporablja piškotek za uravnavanje števila zahtevkov.

_gid

Google Analytics

seja

Opravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.

     


Piškotki za trženje

Ime piškotka

Servis

Veljavnost

Opis

_fbp

Facebook

3 mesece

Uporablja ga Facebook za dostavo niza oglasnih izdelkov, kot so ponudbe v realnem času od tretjih oglaševalcev.


Kontakt: info@pulec.com

Ta politika zasebnosti in piškotkov je veljavna do 1. 3. 2021 in je veljavna do njene spremembe.

Ostanimo v stiku

 prijavite se na e-novice

Kontakt

Radko & Mitja Pulec
Plešivo 38a, 5212 Dobrovo
Goriška brda, Slovenija

m 00386 41 775 958
m 00386 41 775 120
e info@pulec.com

Prejemnik podpore iz
Programa razvoja podeželja RS 2014 - 2020

Kako do nas

Navodila za pot
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram